Myynnissä vähän ajettu Volvo – jopa uuden auton takuulla

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: VOLVO Mitä jos vaihtoauton ostoa ei tarvitsisi jännittää ja auton lisäksi kaupasta lähtisi matkaan markkinoiden paras takuu ja tiepalvelu? Tätä on Volvo Selekt.

Vähän ajettu vaihtoauto on edullisempi kuin uusi, joten on selvää että se kiinnostaa. Käytetyn auton ostossa on kuitenkin tutut riskinsä: mistä tietää miten ja missä autoa on huollettu ja korjattu? Tässä kohtaa eurostaan tarkka ostaja pyyhkäisee jo hikeä otsaltaan.

Apuun tulee Volvo Selekt, Volvon kokonaisvaltainen myynti- ja takuukonsepti käytetylle autolle. Siinä valtuutettu Volvo jälleenmyyjä on tarkastanut, huoltanut ja kunnostanut myytävän auton. Tarkastuslistassa on yli sata läpikäytävää kohtaa ja kunnostuksen jäljiltä auto on aina hyvässä kunnossa. Jopa niin hyvässä, että Volvo tarjoaa vaihtoautolle markkinoiden parhaimman takuun.

Volvo Selekt-vaihtoauto on aina varsin uusi ja vähän ajettu, eli elinkaarensa alkutaipaleella. Se on alle viisivuotias ja mittarilukemaa sillä on enintään 150 000 kilometrin verran. Ostajan näkökulmasta Selekt-auto on siis monelta osin kuin uusi Volvo, mutta edullisempi. 

Volvo Selekt -vaihtoautot tarkastetaan perusteellisesti ennen myyntiä.

Uudistunut Volvo Selekt tarjoaa pidemmän takuun

Volvo Selekt -vaihtoauto-ohjelma on ollut olemassa jo vuodesta 2008. Nyt ohjelma paranee erityisesti takuuehtojen osalta: uusi Volvo Selekt on tehtaan käytetyn auton takuukonsepti, jonka saat vain valtuutetulta Volvo jälleenmyyjältä. Selekt-autolle voidaan myöntää jopa 36 kuukauden takuuaika. Tämän lisäksi vähän ajetuissa autoissa saattaa olla vielä alkuperäistä tehdastakuuta jäljellä, jota Selekt-vaihtoauton takuu jatkaa +1,+2 tai +3 vuotta. 

– Volvo Selekt-vaihtoautoon saattaa pisimmillään muodostua jopa lähemmäs viiden vuoden takuuaika, Volvo Car Finlandin myyntipäällikkö Pekka Raahenmaa laskee.

Huomionarvoista on sekin, että takuussa ei ole maksimiajokilometrimäärää takuuaikana. Uudella Volvo Selekt-autolla todella kelpaa ajaa ja se on ilo omistaa. Takuu on muiltakin ehdoiltaan erinomainen:

– Selekt-vaihtoauton takuulla ei ole omavastuuta eikä korjaussumman kattoa, jatkaa Bilian vaihtoautoista vastaava myyntijohtaja Mikko Lehto

Valmistajan takuu mahdollistaa auton korjaamisen missä tahansa valtuutetussa Volvo -huoltopisteessä ja takuu on voimassa myös mahdollisen omistajanvaihdoksen jälkeen.

Tiepalvelusta turvaa tien päälle

Selekt sisältää myös Volvo Tiepalvelun, kunhan auto huolletaan valtuutetussa Volvo -huollossa. Tiepalvelu päivystää kellon ympäri joka päivä ja auttaa jos matka katkeaa teknisen vian tai esimerkiksi onnettomuuden takia. Tiepalvelu kattaa tietyin ehdoin esimerkiksi hinauksen, majoituksen ja vuokra-auton kuluja. Kesän ulkomaanmatkoille on mukava lähteä, kun tietää tiepalvelun olevan voimassa koko Euroopassa.

Volvo Selekt-vaihtoautot ovat tuoreita ja vähän ajettuja. Kuvassa Volvo Car Finlandin Pekka Raahenmaa ja Bilian vaihtoautoista vastaava myyntijohtaja Mikko Lehto.

Volvo Omamekaanikko pitää Selekt-autot kunnossa

Kaikkia autoja pitää joskus huoltaa. Tältäkin osin Selekt-vaihtoauto vastaa uuden Volvon omistamista, sillä auto ja sen omistaja saavat nimetyn Volvo Omamekaanikon. Toimintamallissa sama Volvon mekaanikko vastaa auton huollosta ajanvarauksesta alkaen aina laskun läpikäyntiin ja auton luovutukseen. 

Omamekaanikko oppii tuntemaan paitsi auton myös sen omistajan. Näin palvelu paranee ja on joustavampaa. Auton omistaja voi sopia huollon ajankohdaksi esimerkiksi iltapäivän, tavallisen varhaisen aamun sijaan. 

– Ja mikä tärkeintä, auto tulee nopeasti kerralla kuntoon ja takaisin tien päälle, Mikko Lehto lisää.

Volvo Selektin myötä auton takuuasiat ja huolto hoituvat kaikki saman, nimetyn omamekaanikon kautta. Asiakkaan näkökulmasta tämä tekee kaiken asioinnin erittäin helpoksi ja luotettavaksi. Auto tulee aina huolletuksi ja korjatuksi alkuperäisillä varaosilla ja valtuutetussa Volvo huollossa.

Auto heti mukaan kilpailukykyisellä rahoituksella ja vakuutuksella

Autokauppaan vaikuttava komponenttipula hidastaa uusien autojen kauppaa. Volvo Selekt -autoa ei kuitenkaan tarvitse odottaa, vaan sen saa heti mukaan. Auton saa halutessaan myös kuljetettuna vaikka kotiovelle, myös kauempana sijaitsevilta Volvo -jälleenmyyjiltä.

Koska Volvo Selekt -autot ovat laadukkaita ja kattavan takuun piirissä, on niille tarjolla myös kilpailukykyisesti hinnoiteltua rahoitusta ja kattava Volvia-vakuutuspaketti. Näistä saat lisätietoa Volvo Selekt -jälleenmyyjältäsi. Volvo Selekt on todellinen täyden palvelun vaihtoauto.


Tällainen on Volvo Selekt -vaihtoauto

  • Tarkastettu, kunnostettu ja huollettu valtuutetulla Volvo-jälleenmyyjällä
  • Takuu 12, 24 tai jopa 36 kuukautta
  • Volvo Tiepalvelu maksutta vuodeksi
  • Vaihto-oikeus 7 vuorokautta tai 1000 kilometriä ostohetkestä
  • Kilpailukykyinen rahoitus ja vakuutus
  • Auton huoltohistoria dokumentoitu
  • Nimetty Volvo Omamekaanikko
  • Viimeisin ohjelmistopäivitys tehty