Autoilun ja liikenteen podcastissa

Aina välillä osallistun muiden sähköautojuttuihin.

Aiemman työpaikkani Evermaden herrasmiehet Julius ja Jaakko pitävät Propellipää ja Palaveriprinssi -podcastia. Kävin vieraana autoilua ja liikennettä käsittelevässä jaksossa. Tunnin verran puhetta lempiaiheestani autoista, käy kuuntelemassa!

Jaakko oli mukana matkassa Nollalla Nordkappiin reissussa, ja sen tiimoilta muun muassa Aamulehden tilaajille on juttua tarjolla. Oma blogitekstini on täällä.

Lisäksi aiemmin kävin Valot Päällä -podcastissa Tampereella.

Teksti ja kuvat: Tuomas Sauliala

3 kommenttia artikkeliin ”Autoilun ja liikenteen podcastissa”

  1. Tuleeko juttua sitten kun kahden vuoden sisällä siirryt uusiutuvan sähköön ja sähköautoiluun? Itse siirryin 2 viikkoa sitten fossiilittomaan liikenteeseen kun aloin tankkaamaan Nesteen MyDieseliä autoni tankkiin. Käytetty autoni kustanti minulle 3600€. Myös biokaasuauto on hyvä ja edullinen tapa siirtyä fossiilittomaan liikenteeseen Bensa-Priuksen käryttämisen sijaan. Käytetyt alkaen muutamasta tonnista ja ne on käytännössä lähipäästöiltäänkin 0-päästöisiä. 😉

    • Jos joskus hommaan sähköauton, tulee siitä aivan varmasti juttua tähän blogiin 🙂 Todennäköisempää ehkä on kuitenkin autosta luopuminen. Biopolttoaineet ei oikein ole mulla näkökulmassa, keskityn noihin sähköisiin peleihin ja ajamisen avustimiin. Mutta menestystä silti sinne maanteille myös MyDieselin voimin ajettuna!

Kommentointi on suljettu.